Valentin-nap 2020


Közeleg a Valentin-nap és nem tudod mivel lephetnéd meg szíved választottját? A BABOR parfümök ellenálhatatlan illata tökéletes választás, ha szeretnéd még szebbé, még hangulatosabbá varázsolni ezt a napot. Amennyiben érdekel, olvasd tovább a bejegyzésemet.

SZERELMES ILLATOK -BABOR

A BABOR WOMEN parfüm élénk-, érzéki-, igazán nőies illattal rendelkezik, mely tökéletes kiegészítője megjelenésünknek a visszafogott hétköznapokban. Ugyanakkor kiválóan illeszkedik egy elegáns alkalomhoz, romantikus vacsorához. A rózsa-, jázmin- és völgyi liliom harmonikus illatjegyei egyesülnek benne, a nőiesség kifejezésére. Kiszerelés: 50ml.

bruttó: 13 900,- Ft 

 

A BABOR MEN parfüm a termékcsalád többi tagjához hasonlóan friss-, férfias illatot képvisel. A bergamot és citrom illata pézsmával- és fás illatjegyekkel kombinálva egy fűszeres-, klasszikus alappal válik harmonikus egésszé.Kiszerelés: 100mi.

bruttó: 13 900,- Ft

 

Amennyiben érdekesnek találod az ajánlatom, gyere el hozzám a kozmetikámba és lepd meg kedvesedet a BABOR magával ragadó illatával!




Losonczi Éva

Egyeztessünk Időpontot

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásomat, várlak szeretettel a Debrecen belvárosában lévő BABOR Gyámánt Kozmetikai Szalonomban.
Losonczi Éva