kozmetika@losonczieva.hu   |   +36 (70) 772-1370
Follow us :-

BABOR Luxus kezelések

A BABOR nem áll le a fejlesztésekkel, így aztán tovább bővül azon magas minőségű szolgáltatásaim köre, mely már eddig is páratlan lehetőséget kínált a szépülésre, a bőröregedésének megelőzésére. Tovább olvasva ismerd meg ezt az új- és hihetetlen termékcsaládot és a vele kiegészülő szolgáltatásomat.

BABOR ReVersive Kezelés 25+

BABOR ReVersive Termékek

Ez a termékcsalád elsődlegesen a 25+ korosztálynak szól. Azoknak, akik kellően tudatosak és igyekeznek a fiatalságukat minél tovább megőrizni és nem elégednek meg a jóval, hanem a legjobb kozmetikumokat- és a hozzá tartozó szolgáltatásokat akarják.

A BABOR laboratóriumok azért fejlesztették ki a PRO YOUTH COMPLEX összetételt, hogy leküzdje a bőr öregedésének leggyakrabban előforduló jeleit, például a rugalmasság elvesztését, a ráncosodást és a ragyogás hiányát.

A PRO YOUTH Complex összetvői aTELOVITIN, hosszabb ideig tartja a sejteket fiatalon. A YOUTH PEPTIDE COMPLEX csökkenti a ráncok mélységét és feszesíti a bőrt. Az ALBA RÓZSA ŐSSEJT KIVONAT antioxidáns hatással rendelkezik, és újra helyreállítja az egyenletes, ragyogó arcszínt. Az EPOCYL látványosan kiegyenlíti az egyenetlenségeket és már 15 perc alatt feltölti a ráncokat.

A termékek használatával a bőr sokkal feszesebb-, tömörebb- és simább lesz, textúrája kifinomultabbá- és egyenletesebbé válik. A termékcsalád minden korosztálynak megfelelő megoldást nyújt, hiszen korai használatával megelőzhető a bőr öregedési folyamatainak erősödése.

Érettebb-, idősödő bőröknél pedig lelassítja- és korrigálja a már meglévő jeleket, mint például: a ráncok, illetve a bőr rugalmatlansága, tág- egyenetlen pórusok, szem- és száj körüli ráncok, megereszkedett szemhéjak.

A ReVersive szemkörnyék ápoló krém Orchidea kivonata bizonyítottan 8%-al emeli- és nyitja a tekintetet. Rendszeres használata mellett, ideális megoldást nyújt, a megereszkedett szemhéj kezeléséhez.

ReVersive Kezelés

A termékek mellé szolgáltatást is igénybe tudsz venni. A szolgáltatás megvásárlásával, két dolgot kapsz. Egyrészt az ár magában foglal egy dedikált egységcsomagot csak neked, másrészt megkapod a szaktudásomat, ami elengedhetetlen a csomagban lévő termékek hatékony működéséhez.

A kezelés szigorú protokoll szerint történik, melyet külön meg kell tanulni és attól nem lehet eltérni. A BABOR kozmetikumok gyártója így garantálja számodra, hogy a kezelés végére garantált legyen a hatóanyagok megfelelő beépülése a bőrödbe és elinduljanak azok a folyamatok, melyek eredményeként üdébb-, ránctalanabb-, feszesebb- és fiatalosabb lesz a bőröd. A kezelés várható időtartama. 1 óra 30 perc. További előny, hogy a kezelést követően a termékeket 10% kedvezménnyel tudod megvásárolni a listaárhoz képest. A megmaradt-, fel nem használt termékek a tiéd maradnak, illetve megtanítalak, hogy az egyes készítményeket hogyan használd otthon, hogy a fiatalos állapot tartósan megmaradjon. Amint látod, így egy pótolhatatlan élményt- és tudást kapsz, a kezelés csak rólad- és a szépségedről szól. Időpontot az alábbi linkre kattintva tudsz kérni.

A Termékcsalád Tagjai

Ebben a fejezetben egy rövid ismertető látható, a készítményekről.

Reversive Eye Cream

Reversive Eye Cream

Fiatalság aktiváló szemkörnyékápoló krém.

Reversive Cream Rich

Reversive Cream Rich

Fiatalság aktiváló gazdag arckrém.

Reversive Overnigh Mask

Reversive Overnigh Mask

Fiatalság aktiváló éjszakai maszk.

Pro Youth Serum

Pro Youth Serum

Fiatalság aktiváló hatóanyag-koncentrátum reggelente.

Pro Youth Cream

Pro Youth Cream

Fiatalság aktiváló arckrém.


BABOR HSR LIFTING Kezelés 40+

BABOR HSR LIFTING Termékek

Ez a termékcsalád elsődlegesen a 40+ korosztálynak készült. Azoknak a magabiztos-, céltudatos nőknek, akik tudják, hogy mit akarnak és azt is, hogy hogyan érik azt el. Igényesek magukra, a környezetükre és ha a megjelenésükről és egészségükről, a bőrükről van szó, akkor is csak a legjobb az elég jó számukra.

Amennyiben Te is ilyen vagy, akkor a BABOR HSR termékekben nem fogsz csalódni. Ez egy látványos eredményeket produkáló luxus öregedésgátló bőrápoló család, mely a ráépülő kezeléssel együtt tud igazán hatékony lenni. A ráncképződés legfőbb okaival veszi fel a harcot, melyek: a teltség- és rugalmasságvesztés, a bőr anyagcseréjének lassulása és a bőrmátrix keményedése.

A HSR ereje az öt nagyhatékonyságú anti-aging hatóanyagot tartalmazó formulában rejlik. Ennek a precíziós, feszesítő hatású bőrápoló termékcsaládnak az innovatív fejlesztése és széles skálája biztosítja azt, hogy a bőr simábbá-, rugalmasabbá- és fiatalosabbá válik. A 100%-ban természetes glükozid hatékonyan lassítja az új ráncok kialakulását, hiszen közvetlenül azok eredetével veszi fel a harcot.

HSR Lifting hatása:

  • Aktivizálja a kollagénrostok képződését és megőrzi a bőr rugalmasságát.
  • Azonnali mikro-lifting hatást hoz létre egy speciális hálózathoz hasonló szerkezetet kialakítva.
  • Belülről csökkenti a ráncokat megelőzve a kollagénrostok glikációját.

HSR Lifting előnyei

A BABOR HSR Lifting egy teljes körű emelő hatást hoz létre, ezzel láthatóan és folyamatosan csökkenti a ráncokat. A bőr kisimultabb-, a kontúr feszesebb lesz, ami már az első alkalommal szembetűnő.

HSR LIFTING Kezelés

A kezelés, a BABOR kötött programja szerint zajlik. Ez biztosítja azt, hogy a kozmetikai eljárás következtében a hatóanyagok megfelelően fejtsék ki a hatásukat. Stimuláljuk a kollagén képződést, erősítjük az elasztikus rostokat, így láthatóan feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb lesz a bőr. A kezelés várható időtartama. 1 óra 30 perc. További előny, hogy a kezelést követően a termékeket 10% kedvezménnyel tudod megvásárolni a listaárhoz képest.

A Termékcsalád Tagjai

Anti-Wrinkle Cream

Luxus kategóriájú ránctalanító bőrápoló krém.

Anti-Wrinkle Foam Mask

Luxus kategóriájú ránctalanító habmaszk.

Anti-Wrinkle Cream Rich

Különösen gazdag, luxus ránctalanító bőrápoló krém.

Anti-Wrinkle Serum

Luxus kategóriájú ránctalanító szérum.

Anti-Wrinkle Neck & Décolleté Cream

Luxus kategóriájú különleges bőrápoló a nyak és a dekoltázs területére.

Anti-Wrinkle Eye Cream

Luxus kategóriájú ránctalanító szemkörnyékápoló.


BABOR SeaCreation Kezelés 40+

Ez a termékcsalád képviseli a legmagasabb minőséget a BABOR termékei közül. A hozzá kapcsolódó kozmetikai kezelés a BABOR szolgáltatások királynője. Ettől magasabb minőségű kozmetikum nem létezik jelenleg a piacon.

A SeaCreation teljes körű öregedésgátló, ránctalanító és feszesítő remekmű. A fényűző, ritka hatóanyagokat bonyolult módszerekkel nyerik ki a mélytengerből és a SeaCreation-ben kombinálják más hatóanyagokkal, a tökéletes szépségért!

A végeredmény rendkívül hatékony, a bőr sejtenergiája növekszik és ellensúlyozza az oxidatív stresszt. A bőr feszesebbnek-, simábbnak- és fiatalosan frissnek tűnik a kezeléseket követően.

Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a SEACREATION THE CREAM és THE SERUM együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

Főbb hatóanyagok

  • MicroAlgae AP: Az aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéből származik. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat, illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat, valamint a HSP – stresszhatást. A sejtek hosszabb ideig maradnak fiatalabbak, és csökkennek az öregedés meglévő jelei, mint például a finom vonalak és ráncok.
  • BABOR thermophilus: Átfogóan védi a bőrsejteket a stressztől és a szabad gyököktől, optimalizálja a sejtek regenerálódását.
  • Glycocéane GP3, öregedésgátló, anti-aging fehérje: A protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövetek szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelni, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz. Összességében feszesíti a szöveteket, és felgyorsítja a bőr regenerálódását. A ráncok mélysége észrevehetően csökken.

SEACREATION Kezelés

A kezelés egy speciális kezelő dobozból történik, mely kb. 1 hónapra elegendő Sea Creation The Cream-et tartalmaz. Az elbűvolő kezelés, a messzi meleg karibi Óceánok kincseit és varázsát idézi fel! Add át magad a teljes relaxációnak, mely a mélytengerek legjavát adja Neked és bőrödnek. A kezelés várható időtartama. 2 óra. ovábbi előny, hogy a kezelést követően a termékeket 10% kedvezménnyel tudod megvásárolni a listaárhoz képest.

Kezelés tartalma:

  • welcome rituálé, nyak és vállöv lazitás
  • a kezelt bőrfelület tisztítása
  • AHA 10+10 peeling
  • szérum alkalmazása
  • karok peelingezése olajos tengerisós olvadó peelinggel
  • 20 perc Babor Lifting Touch masszázs, energiapont masszázs hideg obszidián pálcákkal
  • feszesitó alga maszk
  • karmasszázs

A kezelés végeztével vidd haza a kezelésből megmaradt termékeket, így az általam tanított fogások alapján otthon folytathatod a luxus bőrápolást.

A Termékcsalád Tagjai

SeaCreation The Eye Cream

Luxus anti-aging szemkrém.

SeaCreation The Serum

Luxus anti-aging koncentrátum.

SeaCreation The Cream rich

Gazdag luxus anti-aging arckrém.

SeaCreation The Cream

Luxus anti-aging arckrém.

SeaCreation The MASK

Luxus anti-aging krémmaszk.

Az alábbi linkre kattintva, az egyes termékek- és azok árai közvetlenül is megtekinthetőek- és megvásárolhatóak a webáruházamban.

Promóciós Videó




Losonczi Éva

Egyeztessünk Időpontot

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásomat, várlak szeretettel a Debrecen belvárosában lévő
BABOR Gyámánt Kozmetikai Szalonomban.
Losonczi Éva