kozmetika@losonczieva.hu   |   +36 (70) 772-1370
Follow us :-

Dióda lézeres kezelések

 

A készülék által előállított hullám, az emberei szem számára láthatatlan 808 nanométeres tartományba esik. Az  innovatív dióda lézer termékei forradalmasítják a hagyományos lézerterápiás szőrtelenítést, és valóra váltják a valódi, fájdalommentes szőrtelenítésről szőtt álmait. A lézeres szőrtelenítés során a diódalézer a lehető leghatékonyabb módon juttatja a lézerfényt a kezelni kívánt területre.

Ezek a hullámok képesek a bőr néhány milliméteres mélységébe bejutni és az ott lévő pigmentált szövetekben szőrszálakban elnyelődve hőt fejtenek ki. Ez a megnövekedett hőmérséklet az, ami alkalmas többek között a szőrtüszők elsütésére, és ennek köszönhetően a végleges szőrtelenítés elérésére, de pigmentfoltok, érelváltozások és ránctalanító eljárások esetén is biztonsággal alkalmazható.

A kezelések teljesen fájdalommentesek, szövődmények kialakulásától nem kell tartani, az érintett bőrfelület nagyon gyorsan regenerálódik.

Végleges Szőrtelenítés

A bevezetőben leírtak szerint, a kezelések folyamán – a fény hatására – a szőrtüszők elroncsolódnak és felszívódnak. Így többé már az érintett területen nem képződik újabb szőrszál. Bőre bársonyos- és sima lesz, gyantázásra, borotvára nem lesz többé szüksége. A kezelés bármely testrészen biztonsággal alkalmazható.

Mivel minden kedves vendég más-más adottságokkal rendelkezik, a kezelések száma- és a kúra hossza egyénenként változó. Éppen ezért a kezeléseket egy előzetes konzultáció előzi meg, ahol minden részlet egyeztetésre kerül.

Pigmentfolt eltávolítás

A diódalézeres kezeléssel eltávolíthatóak, vagy halványíthatók a kézen-, illetve arcon található májfoltok, vagy szeplők is. Az eljárás folyamán a pigmentfoltok elégnek, majd felszívódnak. A kezelések száma szintén egyénenként változó, éppen ezért az ilyen típusú beavatkozásokat is egy előzetes konzultáció előzi meg.

Hegkezelés

A diódalézerrel kezelhetők az aknék-, pattanások-, vagy más sérülések okozta hegesedések. Teljesen eltüntetni nem minden esetben lehet, de a kezelések hatására kevésbé lesznek láthatóak, elhalványodnak, így az arcon könnyebben elfedhetőek. A lézer a hegek bemélyedéseit kisimítja, a kezelt terület feltöltődik kollagénnel, így a tapintása sokkal természetesebb- és puhább lesz.

Viszér-, hajszálér eltávolítás

A diódalézer alkalmas az arcon lévő hajszálerek, vagy tűzfolt kezelésére is. Továbbá hatékonyan kezelhetőek a combon-, vagy a lábszáron található viszerek is. A kezelések hatására ezek elmúlnak és nem jönnek elő újra.