Új Év, Új Kihívások


Az új év mindig izgalmas lehetőségeket és friss kihívásokat hoz magával

Az idei évet „én személyesen” egy szakmai tanfolyammal kezdtem, ahol csak modellként vettem részt. Ez izgalmasan hangzik, ugye? Ebben a cikkben szeretném megosztani a tapasztalataimat és azokat a tanulságokat, amiket a nap során megszereztem.

A Nap Tapasztalatokkal Teli Volt

Az adott év első tanfolyami napja mindig egyfajta beavatás a szakma rejtelmeibe. Az izgalom és az elvárások keveredése fogadott, mikor beléptem a terembe. Az oktató- és a résztvevők mindannyian szenvedélyesen osztották meg tudásukat, ami méginkább fokozta a várakozásaimat.

Egyedi Tapasztalatok

Kozmetikusként részt venni egy tanfolyamon, úgy hogy én „csak” egy modell vagyok, számomra is egy furcsa és szokatlan élményvolt. Ugyanakkor kivételes lehetőség. Nem csak, hogy több gyakorlati tapasztalatot szerezhettem, de közvetve visszajelzéseket is kaptam az oktatótól és a többi résztvevőtől, ami segített fejlődni és javítani a technikáimat.

Az Emberi Kapcsolatok és a Szakmai Háló

Egy ilyen tanfolyam résztvevőjeként a szakmai kapcsolatok kiépítése is egy fontos szempont. A kozmetikusi modellként való részvétel lehetőséget teremt arra, hogy kapcsolatba kerüljünk más szakemberekkel és szakmai közösségekkel. Az ilyen kapcsolatok nem csak szakmai szempontból fontosak, de inspirációt is nyújthatnak a terveinkhez és projektjeinkhez.

Az Elkötelezettség és a Fejlődés Fontossága

Ahogy kezdődik egy új év, újabb kihívásokkal is szembesülünk. Az elkötelezettség és a kitartás azonban kulcsfontosságú ahhoz, hogy sikeresen átvészeljük a kritikus időszakokat. Modellként most könnyű dolgom volt, mert a barátnőm biztos kezei között voltam, (nem ülnék le bárki keze közé), az ilyen tapasztalatok hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődjünk szakmailag és személyesen is. Eúton is köszönöm Baráth Boglárka kozmetikus mester barátnőmnek a felkérését. Egy élmény volt!

A BB Glow

Ez egy olyan egyedülálló kozmetikai kezelés, amely ötvözi mind egy alapozó, mind egy szérum kiváló hatásait. Természetes fedésével egységessé és üdévé varázsolja a bőrt és elősegíti a bőrproblémák enyhülését.
▫️Finom púderes hatás
▫️Egyenletes bőrszín
▫️Pigmentfoltok, elszíneződések elhalványulnak
▫️Üde, kisimult, ragyogó bőr
A BB Glow kezelés a maximális hatékonyság érdekében 3 kezelésből áll.

A Tanulságok és a Jövőbeli Célok

Az új év kezdetén valószínűleg mindannyian kitűzünk magunk elé célokat. Az én tapasztalataimból kiindulva, egy ilyen tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy fejlődjünk és még magasabbra törjünk szakmailag (30 év szakmában eltöltött év után is).

Befejezés

Az új évet egy szakmai tanfolyamon való részvétellel kezdeni egy izgalmas és fejlődésre orientált utat jelent. A kozmetikus modell szerepe nemcsak praktikus tapasztalatokat nyújt, de egy olyan közösség részévé tesz, ahol a tudás és az inspiráció virágzik. Ahogy az év előre halad, kíváncsian várom, hogy milyen izgalmas lehetőségek várnak még rám. Természetesen azóta bejelentkeztem egy BABOR Sea Creation tanolyamra is, ahol egymás modelljeiként tanulhatunk és szépülhetünk is egyszerre.

Hozd ki a legtöbbet szépségedből velem!

 
Losonczi Éva

Egyeztessünk Időpontot

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásomat, várlak szeretettel a Debrecen belvárosában lévő
BABOR Gyámánt Kozmetikai Szalonomban.
Losonczi Éva