kozmetika@losonczieva.hu   |   +36 (70) 772-1370
Follow us :-

Árlista


SMINKTETOVÁLÁS
SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS
57.000.-Ft
satírozott, szálazott, púderes
SZEMHÉJ TETOVÁLÁS
57.000.-Ft
normál tusvonal
SZEMHÉJ TETOVÁLÁS
65.000.-Ft
vastag tusvonal
SZEMHÉJ TETOVÁLÁS
85.000.-Ft
szemhéj satírozás
AJAK TETOVÁLÁS TELJES
95.000.-Ft
orvosi érzéstelenítéssel
AJAK KONTÚR TETOVÁLÁS
57.000.-Ft
orvosi érzéstelenítéssel
BABOR SKINOVAGE KEZELÉS
CALMING
16.500.-Ft
Rozáceára hajlamos bőr kezelése. Nyugtatja az irritált bőrt, megszünteti a kellemetlen feszülő érzést, regenerálja a bőr természetes védekező mechanizmusait. (70 perc)
VITALIZING
16.500.-Ft
Stimulálja a bőr anyagcsere funkcióját, és energiát biztosít a szükséges regenerációs és sejtmegújító folyamatok számára. Regenerálja a bőr természetes védőrétegét, stimulálja a sejtmegújjulást. (70 perc)
MOISTURIZING
14.500.-Ft
Mélyre hatóan hidratálja a száraz bőrt és helyre állítja annak nedvesség tartalmát. A kezelés hatására szárazság következtében kialakult ráncok eltűnnek a bőr ragyogó friss és üde lesz már az első kezelés után. (70 perc)
BALANCING
14.500.-Ft
Normalizálja a bőr funkcióit, faggyútermelés szabályozza, és regenerálja. (70 perc)
BABOR CRASH KÚRA
12.900-Ft
Azonnali látványos az eredmény. A bőr láthatóan simább és érezhetően hidratáltabb lesz. Ez a kezelés igazi hatóanyagbomba (30 perc)
DOCTOR BABOR KEZELÉSEK
LIFTING CELLULAR
21.500.-Ft
Magas hatékonyságú specialista a következő problémák kezelésében, rugalmasságvesztés, ráncok, megereszkedett arckontúrok, szem és ajak körüli ráncok, gravitációs redők.
NEURO SENSITIVE CELLULAR
19.500.-Ft
Szabályozza az érzékenységi küszöböt, és enyhíti a viszketést. Azonnal és hosszan tartó hatással csökkenti az irritációt és a bőrpírt.
REPAIR CELLULAR
19.500.-Ft
Sejtregeneráló és bőrmegújító kezelés, amely megoldást nyújt a fakó, fáradt, bőr regenerálása. Ideális ápolást biztosít a sebészeti beavatkozások vagy feltöltések előtt és után, hámlasztó kezelések után ápoló kezelésként.
REFINE CELLULAR
18.500.-Ft
Sejtszinten megújító kezelés amely megoldást nyújt a rozáceás, heges, hiperpigmentált bőr regenerálása. Segíti a bőr regenerációját, minimalizálja a hegképződést.
HYDRO CELLULAR
19.500.-Ft
100%-os nedvesség feltöltés, hidratálás. A Hydro Cellular a tripla hatású hialuronsavval és a HY-3 peptidekkel kívül-belül hidratálja a bőrt. Belülről fokozza a hialuronsav-szintézist, míg kívülről stabilizálja a bőr nedvességszintjeit, csökkenti a nedvességvesztést.
DOCTOR BABOR PRO PEEL
19.500.-Ft
HÁMLASZTÓ KEZELÉS Thera PRO Peel Az egyedi bőrigényekhez precízen igazított 20-30 %-os AHA peelingekkel végzett egyedi kezelések, az arc-nyak és dekoltázs bőrének a legintenzívebb megújulását teszik lehetővé, a bőr kellemetlen hámlása és irritációja nélkül! Már egy kezelés is igen látványos eredményt nyújt, de az optimális eredmények eléréséhez 4-6 alkalmas kúrában javasolt 2-3 heti rendszerességgel alkalmazni. Kúrakezelés alkalmazása esetén, a megfelelő otthonápolási termékek használata szükséges.
DOCTOR BABOR PRO CE
25.500.-Ft
Thera PRO CE – ceramid kezelés A stresszes, regenerációra szoruló, száraz és lipidhiányos bőr intenziv kezelése. Alkalmazható önálló kezelésként is, illetve a Thera Pro Peel , vagy mikrodermabráziós kezeléskúrák utáni regenerációra.
DOCTOR BABOR PRO EGF
25.500-Ft
TheraPRO EGF - luxus antiaging kezelés, mely a bőr növekedési faktorainak stimulálásával fiatalító. Az arc-nyak és dekoltázs bőrének öregedésével járó folyamatok- ráncok, volumencsökkenés- látható jeleit csökkenti.
DOCTOR BABOR PRO C
25.500.-Ft
TheraPRO C -luxus antiaging kezelés -magas C-vitamin tartalommal, minden bőrtipusra, mely az öregedés látható jeleitől szenved, úgy mint ráncok, tónusvesztés és rugalmasság csökkenése. Intenziven hat a megereszkedett arckontúrokra, a nyak és dekoltázs bőrére.
TOVÁBBI KEZELÉSEK
DERMAPENES KEZELÉS
21.500.-Ft
PLAZMAPENES KEZELÉS
19.500.-Ft
Pigment (tetováló) eltávolítás
ARCMASSZÁZS BABOR KRÉMMEL
12.500.-Ft
Leteisztítás, peeling, masszázs, krém.30 perc
HYALURONPENES KEZELÉS
AJAK ÉS RÁNCFELTÖLTÉS
55.000.-Ft
1 ml/adag
DIÓDA LÉZERES VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS NŐKNEK
Az árak alkalmakra értendők. Lehet kedvezményes, személyre szabott csomagot összeállítani és lehetőség van 5 alkalmas bérletet vásárolni, ami ezen feül további 10% kedvezményt jelenthet.
BAJUSZ
10.000.-Ft
ÁLL
10.000.-Ft
TELJES ARC
30.000.-Ft
NYAK ELŐL- HÁTUL
20.000.-Ft
HÓNALJ
15.000.-Ft
ár/pár
TELJES BIKINI
30.000.-Ft
BIKINI VONAL
18.000.-Ft
ANUS TERÜLETE
12.000.-Ft
KAR
35.000.-Ft
ár/pár
LÁBSZÁR
35.000.-Ft
ár/pár
VÉGIG LÁB
70.000.-Ft
ár/pár
DIÓDA LÉZERES VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS FÉRFIAKNAK
Az árak alkalmakra értendők. Lehet kedvezményes, személyre szabott csomagot összeállítani és lehetőség van 5 alkalmas bérletet vásárolni, ami ezen feül további 10% kedvezményt jelenthet.
TELJES HÁT
55.000.-Ft
TELJES HAS+ MELLKAS
55.000.-FT
HÓNALJ
18.000.-Ft
LUXUS ARCFIATALÍTÓ KEZELÉSEK
ReVersive kezelés
32.500.-Ft
Reversive luxus Pro Aging sejtszintű bőrfiatalítás maximalistáknak Nobel Dijas hatóanyaggal A BABOR létrehozta a REVERSIVE anti-aging bőrápoló termékcsaládot, amely a PRO YOUTH COMPLEX hatóanyagaival egymást segítve rendkívül átfogóan küzd a bőröregedés összes látható jele ellen. A világon kizárólag a Reversive készitményekben található, egyedülálló Nobel dijas hatóanyaggal ! A bőr látványosan feszesebb, tömörebb és simább lesz. A bőr textúrája kifinomultabbnak és egyenletesebbnek tűnik. A fiatalabb megjelenésű, tökéletes és ragyogó arcbőrért. A termékcsalád minden korosztálynak megfelelő megoldást nyújt, hiszen korai használatával megelőzhető a bőr öregedési folyamatainak erősödése. Érettebb, idősödő bőröknél pedig, lelassitja, és korrigálja a már meglévő jeleket- mint ráncok, tónustalan, rugalmatlan bőr, tág egyenetlen pórusok, szem és száj körüli ráncok, megereszkedett szemhéj. A Reversive szemkörnyék ápoló krém Orchidea kivonata bizonyitottan 8%-al emeli és nyitja a tekintetet rendszeres használat mellett. Ideális megoldást nyújtva a megereszkedett szemhéj kezeléséhez. A következő csúcsteljesítményű aktív összetevők alkotják a PRO YOUTH COMPLEX hatóanyag együttest: TELOVITIN Hosszabb ideig tartja a sejteket fiatalon. YOUTH PEPTIDE COMPLEX Csökkenti a ráncok mélységét és feszesíti a bőrt. ALBA RÓZSA ŐSSEJT KIVONAT Antioxidáns hatással rendelkezik, és újra helyreállítja az egyenletes, ragyogó arcszínt. EPOCYL Látványosan kiegyenlíti az egyenetlenségeket és már 15 perc alatt feltölti a ráncokat. Reversive kezelés 120 perc. Egy igazi kényeztető kezelés, speciális Babor lifting Touch masszázzsal, a karok olvadó tengeri sós, olajos peelingezésével, masszázsával, Reversive energetizáló permettel, és rózskvarc masszázskő használatával. Speciális nyak és vállöv lazitó welcome rituálé, letisztitás,vitalizálás, AHA 10+10 peeling, karok frissitése olajos-tengerisós olvadó peelinggel, rózsakvarc masszázs energetizáló permettel, szérum, 20 perc Babor Lifting Touch masszázs, szem és szájkörnyék ápolás, speciális Reversive cocoon krém maszk, szem maszk, speciális rózsakvarc masszázs a maszkon, skalpon, karok átmasszirozása, zárókrém. Lakossági termékeket megvásárolhatók a kozmetikámba. Bővebben a weboldalamon lévő webshopban találsz. 👇 https://losonczieva.hu/
The SeaCreation kezelés
94.500.-Ft
(40 év felett) Tudom még fokozni a luxust és a kényeztetést 😍💝! Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR laboratóriuma a mélytengerek ezen kincseit használva alkotta meg a Sea Creation termékcsaládot. Az intelligens MicroAlgae AP aktív ránctalanító hatóanyag, a hatékony anti-aging fehérjével a Glycocéane GP3-mal kombinálva és az energizáló mikroorganizmus BABOR thermophilus, a SeaCreation THE CREAM-et a teljes körű anti-aging kezelés fő elemeivé tette, melyek fokozzák a bőr sejtenergiáját és ellensúlyozzák az oxidatív stresszt. Glycocéane GP3-anti-aging protein-Mikroorganizmus a Déli-óceán mélyéről. Glycocéane GP3-anti-aging protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövet szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelnek, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz. MicroAlgae AP-Intelligens aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéről. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat valamint a HSP – stresszhatást. Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a Sea Creation The Cream és The Serum együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők. A kezelés egy speciális kezelő dobozból történik, mely kb. 1 hónapra elegendő Sea Creation The Cream-et tartalmaz. Az elbűvolő kezelés, a messzi meleg karibi Óceánok kincseit és varázsát idézi fel! Add át magad a teljes relaxációnak, mely a mélytengerek legjavát adja Neked és bőrödnek! welcome rituálé, nyak és vállöv lazitás, letisztitás, AHA 10+10 peeling, szérum,karok peelingezése olajos tengerisós olvadó peelinggel, 20 perc Babor Lifting Touch masszázs, energiapont masszázs hideg obszidián pálcákkal, feszesitó alga maszk, karmasszázs. Kezelés Ideje 180 perc. Lakossági termékeket megvásárolhatók a kozmetikámba. Bővebben a weboldalamon lévő webshopban találsz. 👇 https://losonczieva.hu/
RÓZSÁS KEZELÉS- EGY KIS LUXUS A HÉTKÖZNAPOKBAN
24.500.-Ft
GRAND CRU kezeléssel igazi rózsafelhóben érezheti magát a vendég, miközben a magas hatékonyságú hatóanyagok gondoskodnak a maximális anti-aging hatásáról. A kezelés során két extra meglepetéssel! A kényeztető kezelés ideje alatt a rózsa illatával és a THE ROSE ampullákban lévő exkluzív damaszkuszi rózsa kivonattal teszem még eredményesebbé a kezelést, amely azonnal csökkenti a ráncok mélységét. The Rose ampulla hatóanyaga: epocyl, lactil, híaluronsav, allantoin, panthenol Azonnal csökkenti a ráncok mélységét, meghosszabbítja a dermisz és fibroblaszt sejtek élettartamát és serkenti a kollagéntermelést Ajándéknak is nagyszerű.
HSR KEZELÉS
28.500.-Ft
Egy látványos eredményeket produkáló luxus, öregedésgátló bőrápoló-család és kezelés. A ráncképződés legfőbb okaival veszi fel a harcot: a teltség- és rugalmasságvesztés, a bőr anyagcseréjének lassulása és a bőrmátrix keményedése. Képtalálat a következőre: „hsr babor képek” A HSR ereje az öt nagyhatékonyságú anti-aging hatóanyagot tartalmazó formulában rejlik. Ennek a precíziós, feszesítő hatású bőrápoló termékcsaládnak innovatív és széles skálája biztosítja, hogy a bőr simábbá, rugalmasabbá és fiatalosabbá válik. HSR Lifting hatása: Aktivizálja a kollagénrostok képződését és megőrzi a bőr rugalmasságát. Azonnali mikro-lifting hatást hoz létre egy speciális hálózathoz hasonló szerkezetet kialakítva. Belülről csökkenti a ráncokat megelőzve a kollagénrostok glikációját. HSR Lifting előnyei: A BABOR HSR Lifting egy teljes körű emelő hatást hoz létre, ezzel láthatóan és folyamatosan csökkenti a ráncokat. A bőr kisimultabb, a kontúr feszesebb lesz, ami már az első alkalommal szembetűnő.