kozmetika@losonczieva.hu   |   +36 (70) 772-1370
Follow us :-

Tetoválás eltávolítás

tetoválás előtt és utánA Debrecen belvárosában lévő kozmetikai szalonomban új szolgáltatásként igénybe vehető a YAG lézeres tetoválás eltávolítás. Ez egy forradalmian új módszer, mely abszolút kíméletes módját biztosítja, az általad megunt-, vagy más egyéb okból eltávolítandó tetoválásokra.

Hogyan történik a tetoválás eltávolítás

Ez a modern technológia speciális lézerfényt alkalmaz, amely célzottan a tetovált terület pigmentjeit távolítja el anélkül, hogy károsítaná a környező bőrt, illetve szöveteket. A YAG lézer rendkívül precíz és hatékony, minimális fájdalommal és gyógyulási idővel jár.

Az eljárás során a lézer energiája fokozatosan bontja le a tetoválás pigmentjeit apró részecskékké, amelyeket a szervezet természetes folyamatai könnyen eltávolítanak. Ez a módszer lehetővé teszi a tetoválások fokozatos-, biztonságos- és teljes eltávolítását anélkül, hogy maradandó hegeket hagyna maga után.

Milyen tetoválások esetén alkalmazható

A Yang lézeres tetoválás eltávolítás széleskörűen alkalmazható különböző típusú tetoválások esetében, beleértve a színes és fekete-fehér mintákat is. A kezeléssorozat eredményeként a bőr egyenletesebb és természetesebb kinézetű lesz.

Hány alkalomra lesz szükség

A lézeres tetoválás eltávolítás csak több alkalom után lesz hatásos, ami általánosságban 3-8 alkalom szokott jelenteni. Addig kell ismételni a kezelést, amíg a festék teljesen el nem tűnik (ez fokozatosan történik). Nagyjából 10 és 40 perc közé tehető a kezelés időtartama, a kezelendő terület és a festék függvényében. A kezelés 6-8 hetente ismételhető meg.

Amennyiben érdekelt vagy foglalj online időpontot hozzám, vagy keress a megadott elérhetőségeim valamelyikén. További kérdésedre szívesen válaszolok.
Losonczi Éva

Egyeztessünk Időpontot

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásomat, várlak szeretettel a Debrecen belvárosában lévő
BABOR Gyámánt Kozmetikai Szalonomban.
Losonczi Éva