kozmetika@losonczieva.hu   |   +36 (70) 772-1370
Follow us :-

Long-Time-Liner sminktetoválás

Sminktetoválás referencia képA legkorszerűbb technológiának köszönhetően, évekre letudhatod az alapsminkedet, és tökéletes megjelenéssel rendelkezhetsz a nap bármely szakában. Elfelejtheted azokat az időket, amelyek összeadódva órákat-, napokat vesznek el az életedből – a tükör előtt töltve -, amikor a sminkedet készíted. Nem kell figyelned a rúzsodra-, szemöldöködre- vagy a tusodra és mégis gyönyörű lehetsz!

Választható Szolgáltatások

1. Szemöldöktetoválás

Természetes hatású, szálazott szemöldöktetoválás. A szemöldököt apró tetovált szálakból építem fel. A professzionális szálazott szemöldöktetoválás, a lehető legtermészetesebb hatású. A számodra legelőnyösebb formát, alakítom ki. Észrevétlen, illeszkedik a meglévő szőrszálakhoz és harmonizál az arcoddal és a karaktereddel. Hajszálvékony tetovált szálakból épül fel az egész szemöldököd íve, formája. Fiatalít, kinyitja és üdévé teszi a tekinteted. Leginkább a szálazott szemöldöktetoválást javaslom mindenkinek, ugyanis satírozott technikával is lehet szép ívű szemöldököt készíteni, de az nem annyira természetes hatású, mint a szálazott!

2. Szemhéjtetoválás, felső- és alsókontúr

Nem kenődik el, és mindenkinek jól áll. Előrajzolás után látjuk meg, hogy milyen vastagságú kontúr a legelőnyösebb számodra, hol emelkedjen-, és hol fusson le az íve, hol legyen kicsit vastagabb-, és hol kell elvékonyodnia. Szempilláid tövét is besatírozom, így dúsabbnak fog hatni, még szempilla spirálozás nélkül is.

3. Ajaktetoválás

Az ajaktetoválás Long-Time-Liner® specialitás! Ennek a technológiának köszönhetően csodálatosan finom, mégis telt ajkaid lehetnek. Nőiesen csábító-, dús és egyben elegáns. A szép formát kiemelem, a kedvezőtlen tulajdonságokat elfedem.

  • Túl keskeny-, vékony az ajkad?
  • Baleseti sérülés-, műtét-, vagy herpesz nyomait viseled az ajkadon, esetleg színtelen, nincs kontúros széle?
  • Elrontották az ajaktetoválásod korábban?

Ne aggódj, mert ezek a tulajdonságok gond nélkül kiigazíthatóak, vagy korrigálhatóak. Gyönyörű-, egyenletesen színezett telt ajak lesz a végeredmény.

A ’90-es évek elején volt divat, a barnás árnyalatú ajakkontúr. Talán emlékszel Te is ezekre a keretes szájakra. Nekem már ehhez is volt szerencsém, tiszta rémálom, így utólag. Szerencsére ez már a múlté. Ajkad formáját úgy készítem el, hogy természetes kontúrt rajzolok és tetoválok, de olyan finoman, hogy az nem válik külön a satírozástól. Ezeknek a régi tetoválásoknak még ma is vannak nyomai. Sajnos azzal tisztában kell lenni, hogy ez egy több lépcsős folyamat. Főleg akkor, ha a szájkontúr a száj vonala fölé esett. Ezt mindenképpen egy személyes konzultáción tudjuk megbeszélni. Ettől függetlenül azt kell mondanom, hogy még nem találkoztam olyan tetoválással, amit ne lehetett volna megoldani, és nem csak elviselhetővé tenni, hanem bátran hordhatóvá alakítani. Természetesen ezekben az esetekben több alkalomról van szó – akár a korrigálási időszakban-, akár már az új tetoválás készítésénél -, ezzel mindenképpen számolni kell!

Sminktetoválás menete

Long Time Liner tetoválógép

  • Konzultáció: külön konzultációra nincs szükség, az előkészületek után csak akkor kezdek bele a kívánt sminktetoválásba, ha elégedett vagy a tervezéssel.
  • Fertőtlenítés: Bőrödet letisztítom, fertőtlenítem.
  • Berajzolás:Speciális  előrajzoló ceruzával megrajzolom, a véglegesíteni kívánt formát. Az előrajzolás, a sminktetoválás alapja!
  • Tetoválás:A kiválasztott színnel elkészítem a sminktetoválásodat, közben a bőrfelületet többször is érzéstelenítem.
  • Otthoni ápolás: A tőlem kapott krémmel naponta többször be kell kenned a friss tetoválást, a gyógyulás ideje alatt soha ne hagyd kiszáradni!
  • Korrekció: A második tetoválásra – minimum – 4 hét-, maximum 3 hónap múlva kerülhet sor. Azért van rá szükség, hogy a szín megfelelően telített legyen és sokáig szép maradhasson. Ezzel együtt lesz teljesen kész a tetoválásod, ekkor lehetőség van, az esetleges változtatásokra!

A Long-Time-Liner technológia jellemzői

Doreme festékekA kedvező eredmény eléréséhez – alapkövetelmény a sminktetováló gyakorlata mellett – az allergiamentes, rákkeltő anyagokat nem tartalmazó magas minőségi kategóriájú tetováló pigmentek alkalmazása, valamint a precíziós munkavégzésre alkalmas, orvosi műszer kategóriájú sminktetováló gép. A német Long-Time-Liner Conture 2000 mikroprocesszoros, mikropigmentáló gép,  megfelel az 1998-as ISO 9001/46001 EG irányelvek 93/42/EWG orvosi termékekről szóló törvényi előírásnak, CE0123 orvosi minősítéssel és minőséggel rendelkezik!

A sminktetováló  pigmentek széles színskálája lehetővé teszi, hogy minden bőrtónushoz illeszkedő, a személyiséggel harmonizáló eredményt érjünk el, legyen az ajak-, szem-, szemöldök-, elfedés-, korrekció vagy orvosi pigmentálás. Én a képen is látható DOREME festékeket választottam, ezzel végzem a sminktetoválásaimat.

A festékek gamma sugárzással sterilizáltak, ásványi anyagokból készülnek, orvosi implantátumminősítést érdemeltek ki, valamint rendkívül magas pigment tartalommal- és egyedülálló tapadó képességgel rendelkeznek. Ezért sokkal kifinomultabb-, esztétikusabb-, tartósabb- és biztonságosabb a végeredmény, mint bármilyen más hasonló eljárás esetén. A Széles színskála teszi lehetővé, hogy minden bőrtónushoz a legmegfelelőbb árnyalatot választhassuk, a személyiséghez leginkább illeszkedő eredményt kapjuk az ajak-, szem-, szemöldök-, elfedés-, korrekció vagy orvosi pigmentálás esetén. Az orvosi minősítéssel rendelkező géphez orvosi acél kezelőfejet és egyszer használatos-, szintén orvosi acélból készült tűt használok. Ezek alapján is belátható, hogy a sminktetoválás területén ezzel a technológiával készíthetők a legkifinomultabb-, a legesztétikusabb-, legprecízebb tartós sminkek és egyéb rekonstrukciós kezelések.
Losonczi Éva

Egyeztessünk Időpontot

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásomat, várlak szeretettel a Debrecen belvárosában lévő
BABOR Gyámánt Kozmetikai Szalonomban.
Losonczi Éva