Mina Henna Szemöldök festés


Most egy  újdonságról szeretnélek tájékoztatni. Új dimenzió a szemöldök festés világában, ha egyedi- kifogástalan szemöldököt, akkor ez a cikk neked szól.

Mina Henna szemöldök festés

Sok nőnek gondot jelent a szemöldöke formája illetve színe. Sokan már kacérkodnak ugyan a sminktetoválással is,de még bátortalanok 🙂 Ami érthető, hiszen ez évekre szóló döntés lesz.  Nos van egy nagyszerű hírem, ezt az új szemöldök festési módszert neked találták ki. Ezzel most lehetőséged nyílik arra, hogy kipróbáld magad még a sminktetoválás előtt. A Mina henna szemöldök festés egy új dimenziót nyit meg a szemöldök formázás világában. Akár az ősz szálakat is befogja. Tartósságát tekintve sokkal tovább tart, mint a korábban megszokott szemöldök festékekkel ne adj’ hajfestékkel készült szemöldököké.

Mennyire tartós a Mina Henna ?

A szempilla és a szemöldök szálakon 4-6 hétig, természetesen bőrtípustól függően  bőrön 1-2 hétig tart.

Ezen kívül otthoni használatra javaslom a Mina olajat, ami segít a szemöldök szálak regenerálódásában és sűrűbb növekedésében. A Mina olaj 4-6 hónapos otthoni kúrával, szemmel látható eredmény érhető el.

Egyéb előnyei a Mina hennának

  • ammóniamentes,
  • hidrogén-peroxid mentes,
  • ólommentes.

Szemöldök tervezés

A Mina henna szemöldök festést, a hagyományos festéssel ellentétben egy precíz tervezés előz meg, hogy minden vendég a számára legmegfelelőbb szemöldökkel távozhasson.Természetesen a Mina henna szemöldök festést azoknak is ajánlom, akiknek már tetoválva van a szemöldökük, de alkalmanként szeretnének frissíteni rajta addig is, amíg nem szükséges magát a tetoválásukat megújítani. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet és szeretnéd kipróbálni, akkor előzetes időpont egyeztetés után várlak szeretettel Debrecen belvárosában lévő kozmetikai szalonomban.
Losonczi Éva

Egyeztessünk Időpontot

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásomat, várlak szeretettel a Debrecen belvárosában lévő
BABOR Gyámánt Kozmetikai Szalonomban.
Losonczi Éva