Tavaszi Szépségtippek Otthonra


A bejegyzés 5 tippet szolgáltat részedre arra vonatkozóan, hogy hogyan tudod megőrízni bőröd rugalmasságát, fiatalságát egyszerűen, otthon is elvégezhető módszerekkel.

Szelektálj

A tavasz a megújulás időszaka, a bőrápolási termékek esetén is. Most talán egy kicsit több időt tudsz szánni arra, hogy átnézd a szavatossági dátumokat, és megszabadulj a kiszáradt-, elszíneződött-, furcsa állagú kozmetikai termékektől.

Építsd be a napi rutinodba a letisztítást

Minden bőrápolási rutin alapvető pillére, hogy az arcbőrt meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Érdemes gyengéd tisztítási módszert alkalmazni, ami nem von el túl sok nedvességet a bőrünktől.

Letisztításhoz a BABOR HY-ÖL terméket ajánlom:

A BABOR Cleansing filozófiájának alapját Dr. Michael Babor által 1955-ben kifejlesztett hidrofil ( azaz vízoldékony) tisztító olaj képezi. Ő volt az első, aki felfedezte, hogy az olaj és a víz természetes tisztítóerejének kombinációja a leghatékonyabb módja a bőr mély tisztításának. A vízben oldódó olajok vízzel történő elegyítése egyenletes emulziót képez bőr felszínén, ami könnyen eltávolítható, vagy leöblíthető. A hidrofil tisztító olajak a HY-ÖL márka néven kerültek be a BABOR történetébe. A mai napig klasszikus darabként tartják számon. A BABOR kétfázisú tisztítása a HY-ÖL és a különböző bőrtípusnak megfelelő fitoaktív anyagok még mindig egyedülállóak a kozmetikai piacon. Természetes Cleansing fokozó Quillaja kivonat a HY-ÖL BEN a szappanfa kéreg kivonat (Qualliaja saponaria). Használata reggel és este javasolt, de legalább az esti letisztítás ne maradjon ki. Száraz bőrödre vigyél fel négy pumpálásnyit a HY-ÖL letisztító olajból, majd oszlass el rajta két pumpálásnyi Phytoactive növényi kivonatot. Hideg vízzel megnedvesített ujjaiddal addig masszírozd, amíg tejes emulziót nem képez a bőrödön. Végezetül alaposan, mosd le bőséges meleg vízzel.

Válassz új hidratáló krémet

Keress olyan termékeket, melyeknek magas a hialuronsav tartalma, ezek kellőképpen hidratálnak, de nem túl nehezek. Egyik kedvenced lehet a HC Hyaluron Cream vagy a ReVersive Pro Youth Cream.

Hydro Cellular család:

Hidratáló specialista a dehidratált bőrre, és az első szárazság okozta ráncokra. A HYDRO CELLULAR a tripla hatású hialuronsavval és a HY-3 peptidekkel kívül-belül hidratálja a bőrt. Belülről fokozza a hialuronsav-szintézist, míg kívülről stabilizálja a bőr nedvességszintjét, csökkenti a nedvességvesztést. A bőr nedvességraktára újra feltölti, 50%-kal több nedvességgel látja el. A simább-, teltebb-, rugalmasabb bőrért. *Dermatológiailag tesztelve 20 alanyon. Hyaluron-, Infusion-, Hyaluron Cream-mel kombinálva.

ReVersive Cream, illetve a család:

A REVERSIVE egy öregedésgátló bőrápoló család az Anti-Aging sorozatban, Re-Youth Complex-szel, mely visszahozza a bőr egyedülálló szépségét, és eltünteti az apró bőrhibákat. A Re-Youth Complex-nek azonnali simító hatása van. A modern, nagyteljesítményű aktív összetevőknek – melyek a sejteket fiatalon tartják – aktiváló hatása van és a bőrnek csodás ragyogást kölcsönöz. Ezzel egyidőben növeli a sejtek stressznek való ellenállóképességét. A bőr elszíneződése- és egyenetlensége csökken, az arcbőr láthatóan feszesebb, simább és frissen, fiatalosan ragyogó lesz.

Kényeztesd a bőrödet ampullákkal

A BABOR ampullák úgy ismertek, mint azonnal ható szépítőszerek, mivel a speciális hatóanyag-kombinációk úgy vannak kialakítva, hogy a bőr könnyedén beszívja anélkül, hogy nyomot hagyjon, ezért a rendkívüli hatékonyság és azonnal látható eredmény jellemzi őket. A gamma steril minőségben előállított, optimális esetben egy alkalomra elegendő 2ml -s koncentrátumok már első alkalommal is látható eredményeket mutatnak. Használatát az esti letisztítást követően javaslom. Öntsd a koncentrátumot a tenyeredbe és egyenletesen simítsd el az arc, nyak és dekoltázs területén, majd gyengéden ütögesd bele a bőrbe. Az ampullát követően 1-2 perccel felviheted a megszokott hidratáló krémedet.Egyénileg kombinálható 7-14-24 kezeléssel vagy kezelésekkel, a bőrápolás eredménye tovább növelhető és fokozható.

Ne feledkezz meg a fényvédelemről sem

Manapság a megfelelő védekezés a nap káros sugarai ellen fontosabb, mint valaha. Az UV-filterrel rendelkező nappali krémek, napvédő krémek nem csak védik a bőrt a korai bőröregedéstől, de csökkentik a napégés és bőrrák kockázatát. A termék címkéjén lévő SPF-faktor mutatja, hogy a bőr természetes védelme mennyivel hosszabbítható meg. A nap sugarai otthon, az ablakon keresztül is érik a bőrödet, így még a home office-ban sem feledkezhetsz meg a fényvédelemről! Válassz bőrtípusodnak megfelelőn napvédő termékeket és óvd meg bőrödet az UV-sugárzás okozta korai bőröregedéstől! Jó, ha tudod, hogy a professzionális fényvédők a képernyők (mobil, monitor, TV) által kibocsátott káros sugárzástól (Blue light) is védelmet nyújtanak, ami most, hogy sokkal több időt töltünk a telefonunk vagy a számítógépünk előtt, még fontosabb!Amennyiben további információt szeretnél a termékekkel kapcsolatosan, látogass el a webshopomba és válogass a kínálatból. Ha bizonytalan vagy, hogy mi lenne a számodra legmegfelelőbb termék, keress bátran és segítek!




Losonczi Éva

Egyeztessünk Időpontot

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásomat, várlak szeretettel a Debrecen belvárosában lévő
BABOR Gyámánt Kozmetikai Szalonomban.
Losonczi Éva